Back to homepage

Etiketë "ВМРО-ДПМНЕ"

ВМРО-ДПМНЕ: Нов договор за ниски даноци, мала невработеност и силен раст на економијата

ВМРО-ДПМНЕ: Нов договор за ниски даноци, мала невработеност и силен раст на економијата

ВМРО-ДПМНЕ почнува со втора епоха во политичкото делување, што ќе го одбележи со заедничкиот патриотизам и нов договор за напредок на општеството. Гарантираме намалување на данокот на добивка и персоналниот данок на доход на 8%, како и 0% данок за

Read Full Article
Мицкоски најавува втора епоха: Преку нов заеднички патриотизам да го вратиме ентузијазмот од 90-тите

Мицкоски најавува втора епоха: Преку нов заеднички патриотизам да го вратиме ентузијазмот од 90-тите

На денешниот 17. конгрес на ВМРО-ДПМНЕ најавувам дека како партија дека влегуваме во втора епоха, рече партискиот лидер кој денеска доби втор мандат, Христијан Мицкоски. „Во втората епоха кај нас е потребно да направиме општествена мобилизација на секоја интелектуална сила

Read Full Article
ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски е пиун на Зоран Заев преку кој ќе продолжи да опстојува Заевизмот

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски е пиун на Зоран Заев преку кој ќе продолжи да опстојува Заевизмот

„Траорната атмосфера во СДСМ покажува дека ниту членството им е задоволно што партијата доби за претседател пиун на Зоран Заев. Ковачевски е пиун на Зоран Заев преку кој ќе продолжи да опстојува Заевизмот“, вака од опозициската ВМРО-ДПМНЕ го коментираат избирањето на

Read Full Article