Back to homepage

Etiketë "Град Скопје"

Град Скопје: Реализирани сите проекти ветени за првите 82 дена во Скопје

Град Скопје: Реализирани сите проекти ветени за првите 82 дена во Скопје

Од Град Скопје велат дека новото раководство на градот ги реализирало сите ветувања кои градоначалничката Данела Арсовска ги ветила пред граѓаните во нејзината предизборна кампања, за првите 82 дена од нејзиниот градоначалнички мандат. „ Она што не можеа со години

Read Full Article
Андоновски: Град Скопје е оставен во огромни долгови

Андоновски: Град Скопје е оставен во огромни долгови

Град Скопје е оставен во огромни долгови од расипничкото владеење на СДСМ. Петре Шилегов остава долг од 160 милиони евра по најразлични основи. Буџетот на градот е оставен на милост и немилост на добавувачите. Прва и најголема ставка се идни

Read Full Article