Back to homepage

Tag "грајЗаЗабава"

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

Првата недела од декември донесе двајца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, со збирна добивка од преку три милиони денари. Фантастичните добивки на Видеолотарија Касинос Австрија беа реализирани на видеолотариските терминали во два помали града во Македонија, Крушево и Богданци.

Read Full Article