Back to homepage

Etiketë "Данела Арсовска"

Данела Арсовска е неспособна, обвини СДСМ

Данела Арсовска е неспособна, обвини СДСМ

Соопштение за јавност на СДСМ – реакција на прес-конференцијата на Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната Арсовска од ВМРО-ДПМНЕ наместо да бара алиби да се фати за работа Тотална неспособност покажува Данела Арсовска во првите два месеци од мандатот. Арсовска и

Read Full Article