Back to homepage

Etiketë "Дафина Зеќири"

Дафина Зеќири со настап во Тетово

Дафина Зеќири со настап во Тетово

Спектакуларната Дафина Зеќири со приватен концерт на 23 јули во Тетово. Познатата косовска ѕвезда, миленичка на албанската публика, веќе долги години ги освојува срцата на сите убители на музиката со своите песни и извонредни сценски настапи. За нејзината успешна музичка

Read Full Article