Back to homepage

Tag "Дијалог на мировен форум"

Груби: Преку еднакво општество имаме корист сите

Груби: Преку еднакво општество имаме корист сите

Првиот потпретседател на Владата  и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денеска учествуваше на третиот и последен ден од Школата за млади лидери „Дијалог на мировен форум“ што се организира во рамките на одбележувањето на

Read Full Article