Back to homepage

Etiketë "ЕУ"

Информативни сесии за Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ за граѓанските  организации

Информативни сесии за Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ за граѓанските организации Updated

Информативни сесии за Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ за граѓанските организации Во првата половина на октомври 2022 година, ќе организираме регионални информативни сесии за механизмот на граѓанска отпорност на ЕУ на седум различни локации. На настаните ќе ги информираме

Read Full Article
Според заклучоците од советот на ЕУ проширувањето не било тема воопшто

Според заклучоците од советот на ЕУ проширувањето не било тема воопшто

Имено на Советот на ЕУ не ни била на дневен ред точката за проширување на унијата, а според официјалниот документ на дневен ред се зборувало особено за коронавирусот. Втората точка за која се разговарале лидерите на ЕУ било управувањето со кризата, потоа

Read Full Article