Back to homepage

Etiketë "Игор Велјаноски"

СДСМ-Гостивар: Од септември историско највисоко зголемување на пензиите

СДСМ-Гостивар: Од септември историско највисоко зголемување на пензиите Updated

Новиот претседател на Општинската организација на СДСМ во Гостивар, Игор Велјаноски преку средба со пензионерите и прес конференција информираше за измените и дополнувањата на Законот за пензиско и инвалидско осигурување, кои се однесуваат на зголемување на пензиите, пренесува Флака Интегрална

Read Full Article