Back to homepage

Etiketë "ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно"

“Играј без нервози и Мерцедес вози”. Киро, Оливер, Жарко и Јордан имат нови мобилни телефони

“Играј без нервози и Мерцедес вози”. Киро, Оливер, Жарко и Јордан имат нови мобилни телефони

Можеби наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ на Видеолотарија Касинос Австрија заврши, но одекот од радоста за освоените награди ќе трае уште некое време. Последното, петто коло од наградната игра беше среќно за Киро, Оливер, Јордан и Жарко,кои

Read Full Article