Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "ИграјЗаЗабава"

Стивен Петковски за роденден освои милион Џек Пот вреден 1.572.591 денари

Стивен Петковски за роденден освои милион Џек Пот вреден 1.572.591 денари

Стивен Петковски ја донесе најубава среќна приказна во Видеолотарија Казинос Австрија. Стана милионер на својот роденден благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката вредна 1.572.591 денари. Стивен Петковски од Демир Капија секогаш ќе го памети својот роденден во декември 2021 година,

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare