Back to homepage

Etiketë "#ИграјОдговорно"

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

Првата недела од декември донесе двајца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, со збирна добивка од преку три милиони денари. Фантастичните добивки на Видеолотарија Касинос Австрија беа реализирани на видеолотариските терминали во два помали града во Македонија, Крушево и Богданци.

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...