Back to homepage

Etiketë "Илинден"

Ахмети: 119 години од Крушево до денес, заедно застанавме околу вредностите на слободата, еднаквоста и мирот

Ахмети: 119 години од Крушево до денес, заедно застанавме околу вредностите на слободата, еднаквоста и мирот

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, денес им го честиташе празникот Илинден на граѓаните на земјата, нагласувајќи ја важноста на заедничкото востание од 1903 година кое ги обедини граѓаните на земјата околу виталните каузи за слобода, еднаквост и

Read Full Article