Back to homepage

Etiketë "ИРИ"

Мицкоски на средба со новиот директор на ИРИ, Крис Бренан

Мицкоски на средба со новиот директор на ИРИ, Крис Бренан

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со Стефан Андоновски член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, денеска остварија средба со новиот директор на Меѓународниот Републикански Институт Крис Бренан за Република Македонија. Мицкоски му посака добредојде на директорот Бренан со надеж дека

Read Full Article