Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Македонска Каменица"

Летно кино на отворено во Македонска Каменица

Летно кино на отворено во Македонска Каменица

Во организација на Културно-информативниот центар „Романса” во Македонска Каменица ќе се одржи Летно кино на отворено. Активноста, како што информираше директорот на КИЦ „Романса”, Гоце Стојановски, ќе се одвива во периодот од 22 до 24-ти август. – Бесплатните филмски проекции

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare