Back to homepage

Etiketë "Меѓаши"

Барањата за онлајн настава продолжуваат пред почетокот на второто полугодие

Барањата за онлајн настава продолжуваат пред почетокот на второто полугодие

Барањата за почеток на второто полугодие со онлајн настава продолжуваат и во пресрет на продолжението на учебната година кое треба да почне утре со физичко присуство на учениците. Првата детска амбасада во светот „Меѓаши”, како и опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ излегоа

Read Full Article