Back to homepage

Etiketë "Мигранти"

Мигрантите од далечната Куба продолжуваат преку Македонија да бараат подобар живот во ЕУ

Мигрантите од далечната Куба продолжуваат преку Македонија да бараат подобар живот во ЕУ

Лани МВР откри 410 мигранти од Куба за периодот од јануари до октомври, а од почетокот на годината се регистрирани уште 17 Кубанци кои сакале преку нашата земја да стасат во земја членка на ЕУ, најчесто во Грција. Последниот обид

Read Full Article