Back to homepage

Etiketë "МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ"

ТРИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА СТАРТ НА 2022

ТРИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА СТАРТ НА 2022

Новата година почна со три МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки во првите десет дена, со вкупна сума од 4,6 милиони денари. Среќните добитници доаѓаат од Тетово, Гостивар и од Струга. Ако првиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 е предвесник за цела

Read Full Article