Back to homepage

Etiketë "МИЛИОНЕР"

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Поминаа неверојатни десетина дена за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, исполнети со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки и еден СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Ако на тоа се додадат и добивките од МИНИ ЏЕКПОТ, вкупната доделена сума доаѓа до фантастични 16.943.025,00 денари. Последните десет

Read Full Article
Нови 6 милиони со милионер и мини џек пот ги радуваа играчите за една недела

Нови 6 милиони со милионер и мини џек пот ги радуваа играчите за една недела

Изминатата недела повторно радост за среќните играчи на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија. МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките им овозможија на играчите да инкасираат приближно 6 милиони денари. Струмица, Гостивар и Скопје се радуваа на најновите три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ

Read Full Article
За една недела уште 5 милиони завшија кај играчите со Милионер и  Мини Џекпот

За една недела уште 5 милиони завшија кај играчите со Милионер и Мини Џекпот

МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија минатата недела испорачаа прилив од приближно 5 милиони денари на сметките на среќни играчи. Двајца од нив се радуваа на добивките вредни 1.455.484 и 1.622.730 денари. Непресушниот извор на радост наречен МИЛИОНЕР

Read Full Article
КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

Првата недела од декември донесе двајца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, со збирна добивка од преку три милиони денари. Фантастичните добивки на Видеолотарија Касинос Австрија беа реализирани на видеолотариските терминали во два помали града во Македонија, Крушево и Богданци.

Read Full Article