Back to homepage

Etiketë "Мини Џекпот"

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Поминаа неверојатни десетина дена за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, исполнети со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки и еден СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Ако на тоа се додадат и добивките од МИНИ ЏЕКПОТ, вкупната доделена сума доаѓа до фантастични 16.943.025,00 денари. Последните десет

Read Full Article
За една недела уште 5 милиони завшија кај играчите со Милионер и  Мини Џекпот

За една недела уште 5 милиони завшија кај играчите со Милионер и Мини Џекпот

МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија минатата недела испорачаа прилив од приближно 5 милиони денари на сметките на среќни играчи. Двајца од нив се радуваа на добивките вредни 1.455.484 и 1.622.730 денари. Непресушниот извор на радост наречен МИЛИОНЕР

Read Full Article