Back to homepage

Etiketë "мини џек пот"

Нови 6 милиони со милионер и мини џек пот ги радуваа играчите за една недела

Нови 6 милиони со милионер и мини џек пот ги радуваа играчите за една недела

Изминатата недела повторно радост за среќните играчи на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија. МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките им овозможија на играчите да инкасираат приближно 6 милиони денари. Струмица, Гостивар и Скопје се радуваа на најновите три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ

Read Full Article