Back to homepage

Etiketë "Наум Стоилковски"

Стоилковски: Ковачевски никогаш не бил студент на Харвард

Стоилковски: Ковачевски никогаш не бил студент на Харвард

Кога го претставуваа како дечкото од Харвард, дипломец, молкум се смешкаше, ама гласен е кога ќе му ја побарате дипломата од Харвард. Ковачевски никогаш не бил студент на Харвард, туку посетил тридневен скап курс од каде што не се издава

Read Full Article