Back to homepage

Etiketë "НБРМ"

НБРМ: Неточни се тврдењата за хакирање на веб-страната на Народната банка

НБРМ: Неточни се тврдењата за хакирање на веб-страната на Народната банка

Апсолутно се неточни тврдењата дека е хакирана веб-страната на Народната банка, во што може да се увери секој доколку ја посети www.nbrm.mk , стои во реакцијата на НБРМ. Од таму додаваат дека во изминатиот период имаше обиди за напад, но

Read Full Article