Back to homepage

Etiketë "НЕД"

Sulmi ndaj Mario Draghit ndodhi 7 vite më parë, nuk ka lidhje me çmimet aktuale të gazit në Itali

Sulmi ndaj Mario Draghit ndodhi 7 vite më parë, nuk ka lidhje me çmimet aktuale të gazit në Itali

Video materiali i shpërndarë në një postim në Facebook është nga viti 2015, kur Mario Draghi ishte president i Bankës Qendrore Evropiane (BQE). Ai ka qenë drejtues i këtij institucioni nga viti 2011-2019. Siç raportoi Guardian më 15/04/2015, një femër demonstruese sulmoi presidentin e

Read Full Article
Vaksinat kundër Kovid-19 nuk shkaktojnë HIV dhe nuk ka dëshmi se virologu Montagnier e ka thënë këtë

Vaksinat kundër Kovid-19 nuk shkaktojnë HIV dhe nuk ka dëshmi se virologu Montagnier e ka thënë këtë

Në disa faqe në “Fejsbuk” shpërndahet një dezinformatë që sikur virologu i ndjerë francez Luc Montagnier kishte sugjëruar që njerëzit që kishin marrë dozën e tretë të vaksinës kundër Kovid-19 duhet të kryejnë testin e HIV. Nuk ka asnjë dëshmi që virologu

Read Full Article
Korrupsioni në RMV vazhdon të jetë një e keqe mjaft e përhapur

Korrupsioni në RMV vazhdon të jetë një e keqe mjaft e përhapur Updated

Komisioni Kundër Korrupsionit kohëve të fundit ka lëshuar një numër të madh të rekomandimeve për përmirësimin e procedurës publike për punësime në sektorin publik, për eliminimin e nepotizmit, klientelizmit dhe kronizmit, duke përfshirë këtu edhe emërimin e udhëheqësve  dhe anëtarëve

Read Full Article
Nuk është e vërtetë se Nënë Tereza është nëna e mjekut Anthony Fauçi dhe se ajo ka qenë pjesë e trafikimit të fëmijëve

Nuk është e vërtetë se Nënë Tereza është nëna e mjekut Anthony Fauçi dhe se ajo ka qenë pjesë e trafikimit të fëmijëve Updated

Nuk është e vërtetë se mjeku Anthony Fauçi është djali i Nënë Terezës, ashtu siç pretendon Roza Rozmanira në „Fejsbuk”. Nga fillimi i pandemisë Fauçi ka qenë një ndër personat për të cilët janë shpërndarë disa teori konspirative si kjo e lartpërmendur,

Read Full Article
Kundërspin: VMRO-DPMNE shtrembëron se Zaev, Kovaçevski dhe Kaevski ishin llupës para se të hynin në politikë

Kundërspin: VMRO-DPMNE shtrembëron se Zaev, Kovaçevski dhe Kaevski ishin llupës para se të hynin në politikë Updated

Fjala poshtëruese “llupës” e përdorur për të përshkruar këta personazhe publike, përveç se është fyese, nuk pasqyron situatën reale. VMRO-DPMNE me deklaratën e saj shtrembëron faktet reale dhe në këtë mënyrë manipulon opinionin për të besuar në diçka që nuk

Read Full Article