Back to homepage

Etiketë "Османи"

Средба Османи-Хифзи: Искажана подготвеност за соработка во економијата, трговијата и инвестициите

Средба Османи-Хифзи: Искажана подготвеност за соработка во економијата, трговијата и инвестициите

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Саудиска Арабија во Република Северна Македонија со седиште во Тирана, Фаисал Гази Исмаил Хифзи, по повод предавањето на копиите од акредитивните писма за негово именување како

Read Full Article