Back to homepage

Etiketë "Протест"

Протест на кандидатите за полагање испит за директори во училиштата

Протест на кандидатите за полагање испит за директори во училиштата

Кандидатите за директори во образовни установи денес напладне ќе протестираат пред Државниот испитен центар. Се жалат дека иако уплатиле пари, веќе неколку месеци чекаат за обука и полагање испит за директори на училишта и ученички домови. Од Државниот испитен центар

Read Full Article
Мирен протест кај Сити мол каде што загина Викторија

Мирен протест кај Сити мол каде што загина Викторија

Мирен протест под мото „Стоп за сообраќајното насилство“, се одржа денеска, на раскрсницата кај Сити Мол на местото каде пред десетина дена младата Викторија Николова од Радовиш го загуби животот, откако беше прегазена. На собирот учествуваа околу 200 луѓе, вклучувајќи

Read Full Article