Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Проф.д-р. Абдулмеџит Нуредин"

Се промовира книгата со наслов  „Меѓународно право за правата на човекот“ во авторство на Проф.д-р. Абдулмеџит Нуредин

Се промовира книгата со наслов  „Меѓународно право за правата на човекот“ во авторство на Проф.д-р. Абдулмеџит Нуредин

По повод  одбележувањето на 21 декември како единствен празник на турската заедница  и патронен празник на Меѓународен Универзитет Визион во Гостивар, беше промовиран книгата со наслов  „Меѓународно право за правата на човекот“ во авторство на Проф.д-р. Абдулмеџит Нуредин. Содржината на

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare