Back to homepage

Etiketë "Румен Радев"

Радев: Ги поздравувам намерите на Владата за интензивирање на дијалогот со Македонија

Радев: Ги поздравувам намерите на Владата за интензивирање на дијалогот со Македонија

Бугарија продолжува да биде отворена за дијалог со Македонија, изјави бугарскиот претседател, Румен Радев. – Верувам дека ќе се исполнат сите ветувања и заложби од нашите соседи за да се забрза процесот на интеграција на Северна Македонија – рече Радев.

Read Full Article