Back to homepage

Etiketë "Стефан Андоновски"

Андоновски: Град Скопје е оставен во огромни долгови

Андоновски: Град Скопје е оставен во огромни долгови

Град Скопје е оставен во огромни долгови од расипничкото владеење на СДСМ. Петре Шилегов остава долг од 160 милиони евра по најразлични основи. Буџетот на градот е оставен на милост и немилост на добавувачите. Прва и најголема ставка се идни

Read Full Article