Back to homepage

Etiketë "СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ"

Тамир Мутев освои Супер Милионер Џекпот  вреден 10.923.705,00 денари

Тамир Мутев освои Супер Милионер Џекпот вреден 10.923.705,00 денари

07.07.2022 е среќен ден за Тамир Мутев од Струмица. Најновата возбуда од сигналот кој означува добивка ја почувствува токму тој. Тамир на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија освои неверојатни 10.923.705,00 денари. Убаво расположен, во друштво на неговиот пријател, Тамир

Read Full Article