Back to homepage

Etiketë "Супер Милионер Џекпот"

Желбата да се забавува го донесе до супер милионер џекпот вреден 10.312.765 денари

Желбата да се забавува го донесе до супер милионер џекпот вреден 10.312.765 денари Updated

Третиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија во 2022 година беше регистриран во Скопје, првпат во главниот град по пауза од два месеца. Среќниот добитник преку ноќ стекна над 10 милиони причини за радување, но и за размислување како

Read Full Article