Back to homepage

Etiketë "СУПЕР МИЛИОНЕР"

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Поминаа неверојатни десетина дена за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, исполнети со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки и еден СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Ако на тоа се додадат и добивките од МИНИ ЏЕКПОТ, вкупната доделена сума доаѓа до фантастични 16.943.025,00 денари. Последните десет

Read Full Article
ПРВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО 2022 ГО ИЗРАДУВА Е.Ј. ОД ШТИП СО 10,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

ПРВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО 2022 ГО ИЗРАДУВА Е.Ј. ОД ШТИП СО 10,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип. Неговата среќна приказна е

Read Full Article