Back to homepage

Etiketë "Украина"

„Форин полиси“: Во Украина загинаа 80.000 руски војници

„Форин полиси“: Во Украина загинаа 80.000 руски војници

Американското Министерство за одбрана проценува дека околу 80.000 руски војници се убиени или повредени од почетокот на руската сеопфатна „инвазија“ врз Украина пред околу шест месеци, објави американското политичко списание „Форин полиси“, повикувајќи се на изјави на висок претставник на

Read Full Article