Back to homepage

Etiketë "Уставниот суд"

Уставниот суд годинава решил 173 предмети, укинал пет законски одредби

Уставниот суд годинава решил 173 предмети, укинал пет законски одредби

За споредба, како што појасни, имало години кога не бил совладан приливот на предмети при што биле примени поголем број на предмети од што биле решени, а тоа, како што посочи, било случај во 2017, 2019 и 2020 година. Најголем

Read Full Article