Back to homepage

Etiketë "Ученици"

Учениците од денеска на тринеделен зимски распуст

Учениците од денеска на тринеделен зимски распуст

Според календарот на МОН за организација на наставата, во училишните клупи треба да се вратат на 20 јануари за да ја продолжат учебната 2021/2022 година. Поместување на зимскиот распуст односно одложување на почетокот на второто полугодие засега не се планира

Read Full Article