Back to homepage

Etiketë "Фатмир Бесими"

Бесими од денеска во работна посета на Брисел

Бесими од денеска во работна посета на Брисел

Министерот за финансии Фатмир Бесими, од денеска до 22 февруари ќе престојува во работна посета на Брисел, каде ќе има средби со високи претставници на Европската комисија. Разговорите на министерот со своите соговорници ќе бидат фокусирани на ЕУ перспективите на

Read Full Article