Back to homepage

Etiketë "Чернобил"

Во Чернобил зголемена радијацијата, зошто е тој важен за Русите

Во Чернобил зголемена радијацијата, зошто е тој важен за Русите Updated

Украинската нуклеарна агенција соопшти дека во Чернобил е забележано зголемено ниво на радијација. Руските и украинските сили се бореа за контрола на Чернобил, сè уште радиоактивната локација на најголемата нуклеарна катастрофа во историјата. Нашите бранители ги даваат своите животи за

Read Full Article