Back to homepage

Etiketë "ЏЕК ПОТ"

ДОЛГОСКИ ДЕЈАН ОД ПРИЛЕП Е НОВ МИЛИОНЕР КОЈ ОСВОИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

ДОЛГОСКИ ДЕЈАН ОД ПРИЛЕП Е НОВ МИЛИОНЕР КОЈ ОСВОИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ Updated

Нашиот најнов милионер е доказ дека среќата ја привлекуваат позитивните луѓе. Најновиот членво семејството среќни добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија еДолгоски Дејан од Прилеп. Тој додаде уште една добивка во својата плодна „кариера“ и соширока насмевка

Read Full Article
ПРВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО 2022 ГО ИЗРАДУВА Е.Ј. ОД ШТИП СО 10,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

ПРВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО 2022 ГО ИЗРАДУВА Е.Ј. ОД ШТИП СО 10,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип. Неговата среќна приказна е

Read Full Article
КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

КРУШЕВО И БОГДАНЦИ СЕ ИЗРАДУВАА НА 3.000.000 ДЕНАРИ ОД МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

Првата недела од декември донесе двајца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, со збирна добивка од преку три милиони денари. Фантастичните добивки на Видеолотарија Касинос Австрија беа реализирани на видеолотариските терминали во два помали града во Македонија, Крушево и Богданци.

Read Full Article