Back to homepage

Tag "112"

Вртете 112 за итна помош од полиција, медицинска или противпожарна

Вртете 112 за итна помош од полиција, медицинска или противпожарна

Со 2,3 милиони евра поддршка од ЕУ за хардверм софтвер и стручна помош, и во Македонија покрај постоечките броеви за итни случаи, во земјава во функција веќе е и бројот 112. Со свртување на тој број за најбрзо време ќе

Read Full Article