Back to homepage

Etiketë "20 vjet BDI"

Ahmeti: Atë që arritëm me luftë, realizuam me mençuri në paqe

Ahmeti: Atë që arritëm me luftë, realizuam me mençuri në paqe

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në një intervistë dedikuar shënimit të 20 vjetorit të themelimit të partisë që ai udhëheq ka deklaruar se dy dekadat fundit kanë qenë dekada të përgjegjësisë politike, diplomatike, strategjike, gjeopolitike dhe që

Read Full Article