Back to homepage

Etiketë "8 Marsi"

Grubi: Femrat janë fuqi shtytëse e progresit të shoqërisë

Grubi: Femrat janë fuqi shtytëse e progresit të shoqërisë Updated

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ka uruar 8 Marsin – Ditën ndërkombëtare të gruas. Ai përkujton në urimin e tij në rrjetin social facebook, se femrat janë fuqi shtytëse e progresit të shoqërisë. “Këmbanë e ndërgjegjes mbarënjerëzore ishin kërkesat plotësisht

Read Full Article
Sot shënohet 8 marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet 8 marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas, e njohur edhe si Dita e Nënës. Kjo ngjarje zë fill më 8 mars 1857, kur rrobalarëset e Nju ­Jorkut u ngritën në protestë për të drejtat e tyre kundër shtypjes

Read Full Article

09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...