Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "9 maj"

Rama: Kontinenti ynë kremton Ditën e Evropës nën shenjën e Ukrainës

Rama: Kontinenti ynë kremton Ditën e Evropës nën shenjën e Ukrainës

Dita e Evropës që shënohet çdo vit më 9 maj, kremton paqen dhe unitetin në Evropë. Kryeministri Edi Rama uroi sot Ditën e Evropës, por këtë vit me shenjën e Ukrainës. “Sot kontinenti ynë kremton Ditën e Evropës nën shenjën

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare