Back to homepage

Etiketë "Abdylfeta Alimi"

Falja, Alimi: Çfarë janë 8 muaj, por qoftë e hajrit!

Falja, Alimi: Çfarë janë 8 muaj, por qoftë e hajrit!

Abdylfeta Alimi, i dënuar në rastin 27 prilli në Kuvend, është gjetur në listën e personave të falur nga presidenti Stevo Pendarovski. Alimi është falur pjesërisht, respektivisht 8 muaj, nga gjithsej 7 vite burg, dënim të cilin e vuan nga

Read Full Article
Reagon Ziadin Sela: Fetai duhet të jet i lirë, jo i falur!

Reagon Ziadin Sela: Fetai duhet të jet i lirë, jo i falur! Updated

Presidenti Stevo Pendarovski ka marrë vendim që të fal persona të dënuar, përcjell TV21. Në listë gjendet emri i Abdylfeta Alimit, anëtarë i sigurimit të Kuvendit i cili është dënuar për ngjarjet e 27 prillit, e për të cilin kryetari

Read Full Article
Pendarovski fali Abdylfeta Alimin dhe katër të dënuar të tjerë

Pendarovski fali Abdylfeta Alimin dhe katër të dënuar të tjerë

Presidenti Stevo Pendarovski ka marrë vendim që të fal persona të dënuar. Në listë gjendet emri i Abdylfeta Alimit, anëtarë i sigurimit të Kuvendit i cili është dënuar për ngjarjet e 27 prillit, e për të cilin kryetari i Aleancës

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...