Back to homepage

Tag "Abedin Bilalli"

Kur Arben Taravari punonte për ta bashkuar opozitën, këta të opozitës shkonin bëheshin pjesë e shumicës

Kur Arben Taravari punonte për ta bashkuar opozitën, këta të opozitës shkonin bëheshin pjesë e shumicës

Shkruan: Abedin Bilalli Kur Arben Taravari punonte për ta bashkuar opozitën për ta rrëzuar BDI-në, këta të opozitës së sotme duke qenë në bisedime me të, shkonin bëheshin pjesë e shumicës. Kur Arben Taravari shkoi deri aty që të ulet

Read Full Article
ASH për shtet apo për pushtet?!

ASH për shtet apo për pushtet?!

“Padyshim se të gjitha mendimet e njeriut dhe i tërë veprimi i njeriut shpeshherë varet nga koha dhe u nënshtrohen ndryshimeve. Por, nëse formojmë parti politike, e cila u përmbahet kërkesave të cilat i dikton koha, atëherë partia e tillë

Read Full Article
OPINION | ASH, çka fillon nesër?!

OPINION | ASH, çka fillon nesër?!

Shkruan: Abedin Bilalli ASH-ja nesër ka Kuvendin Qendror, e ku eksponentë të lartë partiak kanë lënë të kuptohet se lideri Ziadin Sela, do të deponojë dorëheqje. Edhe Sela vet ka paralajmëruar dorëheqje, e cila vjen si pasojë e rezultatit të

Read Full Article