Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Abetarja"

Abetarja e unifikuar shqipe do të vihet në përdorim edhe tek ne

Abetarja e unifikuar shqipe do të vihet në përdorim edhe tek ne

“Kënaqësi e veçantë sot të ndaj me ju informatën për dhënjen e pëlqimit për përdorimin e Abetarës për nxënësit në klasën e parë në mësim në gjuhë shqipe në vitin shkollor 2022-2023”, njoftoi kështu ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare