Back to homepage

Etiketë "Adem Jashari"

Ahmeti: Lavdi e përjetshme familjes Jashari

Ahmeti: Lavdi e përjetshme familjes Jashari

Sot mbarë kombi ynë kujton dhe nderon heroizmin e Jasharajve, kushtrimin e lirisë që jehoi nga krismat e pushkëve të tyre në Prekaz më 5, 6 dhe 7 Mars të vitit 1998. Vatra e tyre nga ku i dëshmuan botës

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...