Back to homepage

Etiketë "Admir Aliti"

Sektori Publik: 132.088 të punësuar në 1.346 institucione

Sektori Publik: 132.088 të punësuar në 1.346 institucione

Në Sektorin Publik në Maqedoninë e Veriut ka 132.000 të punësuar, prej të cilëve 73.58% janë maqedonas kurse 20.35% – shqiptarë, ka deklaruar Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Admirim Aliti duke prezantuar Raportin e të punësuarve për vitin 2021.

Read Full Article

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...