Back to homepage

Etiketë "Admirim Haliti"

Do të rritet përqindja e punësimit të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, nga 24.3% në 31.5%

Do të rritet përqindja e punësimit të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, nga 24.3% në 31.5%

Ministria e Shoqërisë Informative dhe Administratës, sipas të dhënave të censusit të fundit, ka llogaritur se përqindja e shqiptarëve të punësuar në nivel shtetëror duhet të rritet, nga 24.3% në 31.5%, përcjell TV21. Sipas të dhënave të publikuara nga SDK.mk,

Read Full Article
Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE

Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE

🔴 VIDEO Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE. Shpresoj se bashkërisht me gjithë Qeverinë do t’i intensifikojmë punët tona edhe bashkëpunimin tonë me gjitha institucionet e Bashkimit

Read Full Article