Back to homepage

Etiketë "Adnan Azizi"

Adnan Azizi i Besës: Xhepçishti po çet flakë, po i djeg sondazhet dhe po ua bën hi!

Adnan Azizi i Besës: Xhepçishti po çet flakë, po i djeg sondazhet dhe po ua bën hi!

Sekretati organizativ i Lëvizjes Besa Adnan Azizi,në rrjetin social Facebook ka postuar një fotografi nga takimi me banorët e Xhepçishtit duke thënë se masoviteti i sotëm po ua djeg disave sondazhet. Ja postimi i Azizit:

Read Full Article
Thaçi: “Adnan Azizi udhëheq grupet kriminele në Tetovë, Bilalli fshihet pas tij”!

Thaçi: “Adnan Azizi udhëheq grupet kriminele në Tetovë, Bilalli fshihet pas tij”!

A është nën hijen e Adnan Aziziz dhe Fatmir Limanit, kreu i BESËS Bilall Kasami apo fshihet pas tyre, kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi mendon se Bilall Kasami fshihet pas Adnan Azizi sepse ai udhëheq grupet kriminele në Tetovë. “Për

Read Full Article