Back to homepage

Etiketë "Adnan Ismaili"

Prof. Dr. Adnan Ismaili i jep përkrahje të parezervë Alternativës së Tetovës

Prof. Dr. Adnan Ismaili i jep përkrahje të parezervë Alternativës së Tetovës

Sonte, në mbledhjen e mbajtur nga Alternativa – dega Tetovë, ku po bëhen edhe përgatitjet e fundit për zgjedhjet për këshillin komunal, i ftuar special në këtë mbledhje ka qenë profesori univeristar Adnan Ismaili, njoftuan nga kjo parti. Në prani

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...