Back to homepage

Tag "Adri Nurellari"

Osmani merr timonin e OSBE-së, Nurellari: Besoj se është një ndër politikanët më të kalitur shqiptar

Osmani merr timonin e OSBE-së, Nurellari: Besoj se është një ndër politikanët më të kalitur shqiptar

Republika e Maqedonisë së Veriut do të kryesojë me tri platforma ndërkombëtare: OSBE, A5- Karta e Adriatikut dhe PBEJL. Barra bie mbi Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, me të cilën udhëheqë për herë të parë një

Read Full Article